IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Uitleg Hunters

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tess
Admin


PROFIELAantal berichten : 12
Registratiedatum : 27-06-14
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Uitleg Hunters   za jun 28, 2014 3:33 pm
Hunters
"Nobody touches our planet"
We don't fear monsters, we're monsters biggest nightmare

||Info Hunters||
Hunters zijn mensen, net zoals jij en ik. Enkel weten hun meer, zij weten wat er meekijkt in de donkerste schaduwen. Zij weten wat er echt aan de hand is waarneer andere het niet kunnen verklaren. Zij weten over de monsters, like hell dat ze dat doen. Ze jagen op ze, achtervolgen ze en doden ze. Dit enkel om de mensen die er niet over weten, er niets mee te maken hebben te beschermen.

Thirth class
Er zijn hunters die pas net beginnen. Hunters die spreuken voor exercisme nog uit hun hoofd moeten leren, die het van een blaadje doen. Deze hunters hebben waarschijnlijk pas net iets meegemaakt waardoor ze hunters zijn geworden. Ze weten over de colt, de angel blades en de demon knife. Maar ze weten er niet genoeg van om hem te kunnen krijgen of te stelen.

Second class
Daarnaast zijn er hunters die al langer in het vak zitten. Ze weten de meeste trucjes en tekens wel, ze kunnen af en toe last hebben met de latijnse spreuken maar ze kunnen het al wel een beetje. Ze weten meer over de wapens dan de beginners, maar weten nog zeker niet alles. Ze kunnen hem proberen te stelen maar de hunters waarvan de hem stelen, daar zullen ze voor uit moeten kijken, ze worden er zeker niet vrolijk van. Deze hunters zitten rond de 2 a 5 jaar in het vak. Ook dit vaak na een ongeluk waarin monsters gewikkeld waren. Iedereen is er op een manier in gekomen.

First class
Dan heb je de hunters die toch meer weten dan andere, de hunters die ervaren zijn met, well, bijna alles. Ze kennen engelen, demonen, allerlei monsters. Zij zijn de tel kwijt over hoeveel zij al gejaagd hebben. Deze hunters weten alles over wapen, bijna alles over tekens en kennen de latijnse spreuken perfect uit hun hoofd. Deze hunters weten ook behoorlijk goed wat de colt, de angel blades en het demon knife is. Zij komen er snel achter wie hem heen en kunnen hem makkelijker stelen dan de andere. Maar ook zij kunnen ze verliezen, al zullen ze dan zeker niet blij zijn. Deze hunters zitten 10 tot 15 jaar in het vak, of zelfs langer.

Special
En de speciale rang hunters, de hunters kids. Deze hunters zijn al vanaf klein af aan geleerd wat er met hun op de aarde loopt. Ze zijn hun hele leven getraind en weten perfect wat ze moeten doen in welke situatie. Enkel hebben deze kinderen nooit echt een normale jeugd gehad. De kinderen van hunters hebben meestal twee ouders als hunter, het kan ook zijn dat ze maar 1 ouder als hunter hebben. Ze weten de spreuken, wapens, tekens zelfs de colt, angel blades en het demon knife uit hun hoofd. (Let op, als je een vader als hunter hebt, en je moeder was er geen, en je bent opgevoed als normaal mens bij je moeder ben je GEEN hunter kid)
Deze rang moet je aanvragen voor je hem kan bespelen!

©redits to the admins

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Uitleg Hunters

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Mishiranu :: Out of Character ::   :: Informatie-