IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Uitleg Monsters

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tess
Admin


PROFIELAantal berichten : 12
Registratiedatum : 27-06-14
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Uitleg Monsters   za jun 28, 2014 1:53 pm
Monsters
"Yes, we're real, we're everywhere"

You don't know until you're standing in front of your biggest nightmare.

||Info Monsters||
Ja, monsters bestaan, sterker nog ze zijn overal. Je moet enkel een beetje beter kijken om ze te kunnen zien. Dit zijn de dingen waar Hunters het meest op jagen.

Vanalles dat je kunt verzinnen bestaat. Van vampiers tot Djinn's, sterker nog het kan zijn dat je bij een van hun in de klas ziet, werkt of zelfs vrienden bent. Je weet het niet, totdat ze je wat aandoen. Meestal lijken deze monsters namelijk op mensen, dit is vooral om niet op te vallen tussen ze, of ze zijn half of zijn ooit mens geweest.

We laten je verder vrij in wat je wilt zijn, maar houdt het realistisch

Hier een aantal voorbeelden:
Vampiers
Deze bloedzuigers leven meestal in groepen, ze slapen in groepen, voedden in groepen en jagen in groepen. Ze slapen vaak overdag en jagen 's nachts. Hun ogen zijn gevoelig voor licht en het kan pijn doen, hoe langer je een vampier bent hoe meer je hieraan wend. Op het branderige gevoel aan hun ogen kunnen vampiers echter prima tegen het licht. Geluiden klinken voor vampiers sterker. Dit is meestal om de hartslag voor hun "prooi" te horen, echter kan dit bij een hard geluid ook pijn doen. Mensen kunnen in vampiers veranderen door vampier bloed in hun lichaam te krijgen, een beet doet niets. Je bent pas volledig vampier als je je minimaal 1 keer gevoed hebt.
Foto vampier:
 

Ghosts
We kennen ze allemaal. Dit zijn overleden mensen. Mensen die hier zijn blijven hangen, sommige voor wraak, andere door familie of omdat er simpel iets was wat hun tegenhield. Na een tijd worden ze allemaal gek, zijn ze vrijwel allemaal uit op dood voor degene die hun rust verstoord door op hun territorium te komen. Geesten zijn vaak agressief en hebben ook heel vaak wapens bij zich. Ze kunnen dingen bewegen zonder het aan te raken, kunnen zich verplaatsen zonder te lopen. ze zien eruit zoals ze dood zijn gegaan, hierdoor kunnen ze verbrandde huiden of gebroken nekken hebben.
Foto Ghost:
 

Shapeshifters
Nee, dit zijn geen mensen die in dieren kunnen veranderen of iets als dat. Dit zijn monsters die hun lichaam kunnen veranderen in die van iemand anders. Hiervoor hebben ze slechts het kleinste beetje dna nodig. Hierna vervellen ze uit hun oude lichaam. Deze word slijmerig, stroperig waardoor de shapeshifter die van zich af kan trekken. Hieronder zit dan zijn nieuwe vorm. Deze klopt tot in de detail, zelfs de kleding is hetzelfde. Zijn oude lichaam laat hij vaak achter als een hoopje slijmerig dood vlees. En dit kan stinken. Shapeshifter's ogen lichten op in het beeld van een camera, dit is de enige manier om erachter te komen wie het is. Tenzij je jezelf tegen komt.
Foto shapeshifter:
 

Djinn
Een Djinn kan je in een droom stoppen zonder dat jij dat zelf door hebt. Je zult zelf denken dat je in die droom leeft, dat dat jou leven is. In werkelijkheid heeft de Djinn je gevangen en in hij zich aan het voeden op jou bloed. Een Djinn zit vaak vol met tatoeages. Waarneer hij iemand in een droom wil zetten lichten zijn ogen blauw op, komen er blauwe vlammen rond zijn hand en hoeft hij enkel het hoofd van die persoon aan te raken. Ook als hij/zij zich voedt lichten de ogen vel blauw op, en als de Djinn het zelf wilt.
Foto djinn:
 

||Voor de hunters||
Elk monster kan gedood worden, of buiten gehouden worden hier zzijn een aantal trucjes.

Vampiers
Vampieren gaan dood als hun hoofd van hun lichaam scheiden wordt. Dit is tot nu toe de enige manier om een vampier te doden. Ze neersteken doet pijn maar zal ze niet doden.

Ghosts
Een cirkel van zout houd geesten buiten. Geesten kunnen daar niet in komen en zullen het ook niet proberen.
Iron laat de geesten voor een kleine tijd verdwijnen. Sla ze ermee of schiet ze ermee, maar ze komen terug.
Het doden van een geest gebeurt door het verbranden van de achterblijfselen van de persoon. Meestal zijn dit de botten, veel plezier met graven.

Shapeshifters
Een woord: zilver. Het brand de shapeshifter dat het onmogelijk schreeuwen binnen kan houden. Steek hem met een zilver mes of schiet het neer met een zilvere kogel en het is dood.

Djinn
De enige manier die tot nu toe ontdekt is om een Djinn te doden is met een zilver mes gedoopt in het bloed van lammetje.


©redits to the admins

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Uitleg Monsters

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Mishiranu :: Out of Character ::   :: Informatie-