IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Uitleg Angels

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tess
Admin


PROFIELAantal berichten : 12
Registratiedatum : 27-06-14
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Uitleg Angels   za jun 28, 2014 1:45 am
Angels
"Straight from heaven, just say yes"

All in the pocked, even Angels will look over your shoulder.

||Info Angels||

Engelen. Iedereen kent ze, maar iedereen vergist zich.
Engelen komen uit heaven. Soms willen ze het, soms worden ze gedwongen. Hun vader, god, heeft zijn rug naar de aarde toegekeerd. Sommige engelen nemen hierdoor de taak over om de aarde te beschermen, andere... die willen gewoon dat het stopt, ze hebben lang genoeg neergebogen voor de mensen.

Engelen zijn dus zeker niet allemaal lieverdjes, ze zijnn niet menselijk hebben dus geen emoties. Ze voelen niets, op sommige na. Hiervoor zijn ook hunters geinterreseerd om ze te doden, als ze dat bij elkaar al niet doen.

Voordat Engelen de aarde kunnen bewandelen hebben ze een vezel nodig, helaas ligt dit ingewikkelder dan bij een demon. Zij kunnen niet zomaar bij een mens naar binnen, ze moeten toestemming vragen om hun lichaam te mogen gebruiken. Het mens moet dus ja zeggen voor de engel erin kan. Maar ze kunnen best sluw zijn en zullen een heleboel doen om het mens te overtuigen, of bang te maken tot hij/zij ja zegt.

Mensen kunnen de pure vorm van een engel niet aan, als ze desze zien branden hun ogen uit hun kassen en zal het mens voor altijd blind zijn.

De vleugels van een engel zijn niet te zijn, het zijn geen donzige vleugels op hun rug. Enkel als de engel het zelf wil kunnen de vleugels te zien zijn tegen vel licht. Echter als een engel dood gaat en hij op de grond is gevallen zullen grote zwarte vleugels op de grond gebrand staan.

Krachten

Engelen hebben de kracht om meeste verwondigen te genezen. Hoe erg ze ook zijn, zolang het mens nog leeft kan de engel met twee vingers het mens genezen.
Ook kunnen zij door hun handpalm op het hoofd van een demon te leven de demon doden.
Ze kunnen zich verplaatsen zonder te lopen, teleporteren, naar overal ter aarde. Als ze dit doen klinkt er altijd een geluid van slagen van vleugels.
Ze kunnen dingen beweging met een beweging van hun hand. Dat zijn zowel mensen als objecten.

||Voor de hunters||

Angel trap
Met holy oil (heilige olie) en een vuurtje kan je een engel al heel snel vast zetten. De engelen kunnen de cirkel in en uit zolang het vuur niet aanstaat. Zodra je de holy oil om hem heen in de brand zet en de vlammen opkomen kunnen engelen er niet uit, hell, ze kunnen de vlammen niet eens aanraken.
Iedere hunter kent deze trap
De trap ziet er zo uit:
 

Sending back to heaven
Ook engelen kunnen terug gestuurd worden naar hemel. Ze zullen enkel niet lang wegblijven en ze blijven in hun vezel zitten. Dit symbool moet met bloed gemaakt worden en moet door degene van wie het bloed is geactiveerd worden. Er zijn hier geen woorden bij, leg gewoon je hand op het symbool.
Meerdere hunters weten dit
The symbol:
 

Stay out
Er zijn symbolen die enkel een engel zou kunnen zien. Dit zijn de symbolen die een engel buiten de deuren houd. Engelen kunnen hier op geen enkele manier doorheen. Wel kunnen ze er een mens heen sturen, als die zo gek is om het te doen.
Bijna elke hunter weet dit.
symbols for keeping out:
 

Not noticed
Engelen weten altijd waar je bent, waar je ook bent, hoe erg het ook beveiligd is, ze weten waar je bent. Er is slechts een manier waarom engelen je echt niet meer kunnen volgen, zolang ze niet bij je zijn. En dat is door bepaalde symbolen op je ribbenkast.
Let op, dit kan alleen door engelen worden aangebracht!
Weinig Hunters weten hiervan

De symbols:
 

Angel blade
Het enige wat een engel echt dood is een angel blade. Elke engel heeft er een zolang die niet gestolen of weggeven is. Het doet pijn als ze ermee gesneden worden en ze gaan dood met vel licht als ze ermee gestoken worden. Er is er geen onder de mensen, maar wie weet zit er wel een engeltje op je schouder.
Teamleden houden bij wie welke blade heeft!
Angel blade:
 ©redits to the admins

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Uitleg Angels

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Mishiranu :: Out of Character ::   :: Informatie-