IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Uitleg Demons

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tess
Admin


PROFIELAantal berichten : 12
Registratiedatum : 27-06-14
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Uitleg Demons   vr jun 27, 2014 11:32 pm
Demons
"The creatures from hell"

Yes, Yes, Demons are real. Ever thought of them? Ever thought of how they looked? Well let me say, you're wrong, you've always been wrong.

||Info demonen||

Demonen, we kennen ze allemaal. Maar niets als dit. Het zijn geen lelijke beesten. Ze nemen het lichaam van een mens over, hier hebben zij in tegenstelling tot engelen geen toestemming voor nodig, ze doen het gewoon. Het mens van het lichaam zelf wordt naar achter geduwd en de demon neemt alles over.

Ze zien er dus uit als normale mensen, ze lopen rond net als ieder ander. Het enige verschil is dat ze hun ogen geheel zwart kunnen maken, sterker nog ook vaak doen.

Demonen kunnen met een wuif van hun hand een mens door de kamer heen gooien. Ook kunnen ze zich verplaatsen zonder te hoeven lopen, teleporteren kun je wel zeggen.

Meestal slopen ze het lichaam voor ze hem verlaten zodat het mens erin dood zou gaan. Demonen kunnen niet is een dood lichaam trekken maar kunnen nog wel blijven zitten in een lichaam met fatale wonden. Als het mens dood gaat terwijl de demon erin zit maakt het niet uit voor de demon.

||Voor de hunters||

Demons trap
Hunters gebruiken vooral traps om een demoon vast in een cirkel. Hier kan een demoon onmogelijk zelf uit komen, zelfs de sterkste van de sterkste niet.
Iedere hunter kent deze trap
De trap ziet er zo uit:
 

Holly water
Dit is meestal het eerste wat een hunter te leren krijgt. Holly water (heilig water) brandt op de huid van een demon. Hierdoor begint deze zelfs te roken. Het is zelfs zo erg dat je hier demonen mee kan martelen om informatie uit ze te krijgen.
Iedere hunter weet dit

Exorcism
Normale hunters gebruiken exoricisme om de demoon uit het lichaam terug naar hel te sturen. Het kan behoorlijk een tijd duren voor die terug komen maar ze komen terug, daar is geen twijfel a, in welk lichaam is de vraag.
Niet iedere hunter kent deze uit zijn hoofd, de meeste hebben in het begin een blaadje nodig.
Twee van de exorcisme spreuken:
 

The colt & Demons knife
Er zijn echter maar twee wapens ontdekt die echt een demon kunnen doden.
Een daarvan is de colt. De Colt is gemaakt door Samuel Colt, dit wapen kan bijna alles doden, bijna. Ook deze is hier in de RPG gelegd. Hij kan gestolen worden voor andere RPG'ers.  Er is hier slechts een van in de RPG, op de wereld. Het team zal bijhouden wie hem heeft.
Lees eerst de regels over de colt voor je hem steelt of probeert te stelen.
De colt:
 

Het tweede wapen is the demon knife. Dit is het enige mes in de wereld die demons kan doden. Net als de colt is er ook hier maar 1 van. Opnieuw, lees de regels voor je hem steelt. Dit mes kan enkel en alleen demons en mensen doden, geen andere monsters/engelen.
Demon knife:
 ©redits to the admins

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 

Uitleg Demons

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Mishiranu :: Out of Character ::   :: Informatie-